Gedragscode

Uw vertrouwen in mijn diensten is voor mij het meest waardevol . Daarom heb ik een persoonlijke Gedragscode opgesteld die ik zeer strikt volg om misverstanden te vermijden.

Voorzie in gedetailleerde overzichten.
Alle uitgevoerde diensten moeten duidelijk gedocumenteerd zijn zodat ze onmiddellijk een belletje doen rinkelen wanneer u de factuur bekijkt. Geen vage omschrijvingen, maar helderheid.

Reken geen onnodige uren aan.
Het is mogelijk dat ik tijd zal spenderen op uw project om iets te onderzoeken waar ik niet gespecialiseerd in ben, of in iets dat ik persoonlijk interessant vind. Deze uren kunnen beschouwd worden als gratis tijd voor u. Het project zal er beter van worden, en ik ook.

Voer enkel het nodige werk uit.
Als er iets leuk om te hebben is tijdens het project, maar u hebt er niet om gevraagd, zal ik het niet simpelweg implementeren om meer uren kunnen aan te rekenen. Ik zal u echter wel informeren over het idee, zodat u kunt beslissen om eventueel extra uren te investeren om het toch te implementeren.

Blijf objectief.
Als een product gekocht moet worden, zal ik objectief advies geven over de beschikbare keuzes, zelfs als ik een voordeel kan halen door een welbepaalde te kiezen. Het is belangrijk te kiezen wat het beste is voor u, niet voor mij.

Documenteer voldoende.
Wachtwoorden, code, bestanden, alle informatie verkregen tijdens een project is uw eigendom en zal duidelijk gedocumenteerd worden zodat u geen verliezen lijd in geval onze samenwerking plots zou eindigen.

Wees eerlijk.
Ik zal altijd mijn best mogelijke advies geven op basis van de informatie die ik heb, zelfs als dat betekent dat ik minder winst zal maken op uw project. Ik waardeer onze lange termijn samenwerking meer dan korte termijn winst.

Blijf bereikbaar.
Als u mij mailt of belt, zal ik mijn best doen om u zo snel mogelijk te beantwoorden, al is het maar om u te laten weten dat ik uw bericht gekregen heb en er op een later moment van de dag naar zal kijken.

Deze kleine set van regeltjes vormen de basis voor integriteit en vetrouwen in onze samenwerking, waardoor u kunt rekenen op mij voor uw toekomstige projecten.

- David Cumps